hye blog walker :D follow my blog , n i will follow u back ! no biggie uke , i loveyou ♥ see u

HANG WIF MY BELOVED SYS ♥

dis photo is capture by piko 

pkol 8 siap-siap , makeup habes-habes , then , gerak g uma piko ,  tnggu piko siap-siap , then , gerak g bustop dpn uma dea , then , my pet sys kowl , dea ckp , " yaya kat mne , sys daa kat busten ney , naa amik bas" sy ckp , "ohhh , sys naek dulu , t i will follow u laen bas " then , ak tnggu foo my sys kandung , grrr ~ tnggu pkwe dea plak , taa smpaismpai , huh !! bas k 5 lalu , baru ktwnx naex  , huh ! lame kann ak ngn piko  tnggu , then , twon bas pg term1 , msok je kat term tros meet sys tyka , haiyoo , ak daa malu daa naa meet dea ngn bro ikmal azri , then , akk ak peqa , g tmph ticket wayang"HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH"wow , excited doh ak naa tgk cite uhh , then , pgy tman my pet bro , ikmal azri n my sys , tyka , pegi mkn kfc , haha , bess siowtt , mkn berempat ngn skly , ak plak yg segan , ak dala mkn gelojoh , then , ad plak mmat babi , yg pndgpndg kitwnx , cemas siak , kaw naa mkn , mkn jelhaa , taa pyh naa pndgpndg orang , BODO ! taow lha kaw too ncem , grrr ~ HAHA xD , then , ktwnx g jalan-jalan smpai penad taow , then, daa bushan g karoke plak , halamak aii , rmai siak owng kt dlm too , ak daa segan daa , then , bro ikmal pegi baya lagu , haha , then , bro ikmal nnyi , melalak , suare dea , boleyh aa , sdp aa jgax , huhu , then , ak plak mmnyi , haha , tyme too ak tnjokkan perangai ak yg sebenanye kt dpn sys tyka , mmg gdix naa mmpoz ! mnjerit mcm orng gile auww , haha , halamk , ncet ak plak vibrate , muaz naa jmpe ak plak , hadoyaiiii , parah ak , ak daa cemas , kwn dea pown naa meet ak , huhu , dy asik lalu lalang je kat dpn kb ktwnx , haha , ak plak rase malu auww , then , ak mlz naa trserempak ngn dywnx , ak jalan jee , taa pndgpndg , hehe , sorry muaz , ak taa pat meet kaw , ak manyak segan aa , tgk jam , daa pkol 2.30 , huhu , then , g teman bro ikmal , maen game kete , fuyooo , lawak jee tgk dea maen, haha , maen tkan je gear ap , haha , lnggr sne , lnggr sini , then , ad sorang mamat pndg ak , haiyoo , muke dea cm ex boyfie ak doh , CAPITAL 'M', sibijik gile , ak daa tergamam tgk muke dea , hehe , rase naa mnx je nobe telepon , haha , gtl kan ak , alah , skadar gurauan jee , tgk jam daa pkol 2.50 , tgk kat dpn wyang daa rmai aa owng tnggu , bro ikmal g beli popcorn ngn air , haiyooo , haha , then , ddok kt tmpat msingmsing , tgk cite too , lawak naa mampoz , tglakglak , hehe , then , sys tyka tye , yaya naa popcorn arx , ak daa malumalu , hee , owg daa bg , kite amek jelhaa kann , haha, then , dy bg ak air aa , ap aa , huhu , bro ikmal plak tidow , halamak , hehe , then , daa abz , kuar pnggong too , ak ngn sys tyka terpisah , coz dy naa blek cpt , bro ikmal naa keje , tyma too sdeyh cgt , taa pat jmpe sys tyka lgy , huhu , bye sys , then , meet hasry plak , lmbt cgt dea dtng , ujan lha ktekann , tmn dea mkn , dea ckp dea lapa , k , lhaa , then , ad plak india bkak lagu keling , mmekak jee , rse naa sound jee dea , haha , rase naa joget pown ad kat ctu , rancak cgt lagu too . then , kaka peqa , daa kowl , tye ak kat mne ,  aduhh , spoil jelha , baru naa lepak-lepak , dea tnggalkan ak , soo , ak daa tade dwit , cmas naa mmpoz , rase naa ngez jee , then , hasry ckp , biaa jelhaa dea pgy , hadoyyy , ak wud muke tchng , hehe , dea ckp , nnty owg bgylha dwit , tkot beno , dea baex dohh , suke cgt , then , daa smpai bwah , dea bg ak 5 inggt , naex bas , time kasih hasry , foo blnje ak , hehe ~ t ak baya blek yea , then , kelam kabut ak nax bas , coz daa pkol 6 , pee , naex bas , rmai siak , mcm semut ak tgk , haiyoo , lme-lme , daa ksong , ak tros ddok kt krusi kosong , hehe , ad plak mmat ncem dok sblah krusi ak , hehe , kaka peqa daa mmekak , soh , twon kt busten , ak naa twon kat uma piko , mmat too pndg jee ak , ak mrah kaka ak , hehe , then , ak twon uma piko , engt un ayh ak mara , upenye taa , hehe , naseb-naseb , wow ! thts all '


THANK YOU TOO :
my beloved sys 
sys tyka 
my beloved bro
ikmal azri 
my superb besties
piko 
my chumil-chumil
mohd hasry 
my sys kandung
sys nur syafiqah 
my bro-in-law
bro apit 


thank too sys tyka  n bro ikmal azri  foo blnje popcorn , sume lha, eppy sgt hang dgn u all , cgtcgt , t kite hang lagy yea , bubye :) , see u again yunc 



video
sys tyka n bro ikmal tngah mnnyi , haha
sorry terbalik lha :)

leave your comment n like it :) :)

No comments:

Post a Comment